Wisseling bij Steenbergse Courant: Matthias Valk met pensioen, John Nijssen in dienst

STEENBERGEN – Na 29 dienstjaren nam acquisiteur Matthias Valk afscheid van het Steenbergse Courant-team. Op zijn nadrukkelijk verzoek gebeurde dat met stille trom. Matthias gaat van zijn pensioen genieten en is van plan om samen met echtgenote Monique regelmatig richting Frankrijk te reizen, het land dat zijn grote voorkeur heeft vanwege aangename temperaturen, mooie landschappen en niet in de laatste plaats smakelijke wijn.

In de afgelopen 29 jaar werd hij een goede bekende van tal van adverteerders die hij met volle overtuiging, betrokkenheid en ambitie van dienst was. ‘De Matthias’ werd voor hen een vertrouwd gezicht en een prettig contactpersoon.
John Nijssen gaat hem vervangen en hij zal zijn expertise als communicatie-adviseur graag inzetten om winkels, bedrijven en organisaties te ondersteunen bij hun communicatie via de media Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl.
John is voor Steenbergse Courant een goede bekende. Hij voerde vijf jaar lang redactie voor de krant en KijkopSteenbergen.nl, was en is in de gemeenschap op tal van fronten actief en blijft deels als zelfstandig ondernemer werkzaam in zijn bedrijf Publiccom.