Wintertour Dinteloord heeft als thema ‘Shimmer & Shine’

DINTELOORD – Ook dit jaar verzorgt Dinteloord Winkeloord een wintertour dat dit keer het thema ‘Shimmer & Shine heeft meegekregen. Verwacht mag daarom worden dat het in het dorp heel sfeervol gaat glitteren en glanzen op vrijdagavond 13 december tussen 18:00 en 22:00 uur.

De winkeliers kondigen aan dat er die dag om 19:00 uur een verlichte optocht start die een rondgang door het centrum maakt. Deze optocht wordt muzikaal begeleid door ‘T’oonladers zat’ en door ‘Optimaal Pontificaal’. Bewoners uit Dinteloord en omgeving worden opgeroepen om verlicht verkleed naar deze optocht te komen. Er is dan naast plezier en sfeer ook kans op een mooie prijs.
Ook de deelnemende winkeliers laten zich niet onbetuigd. Bij een bezoek aan hen ontvangt de bezoeker een lot waarmee kans wordt gemaakt op een van de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld.

Verlichte Kerstman voor de deur

De deelnemende winkeliers zijn: Albert Heijn, Het Bakhuys, Beautystudio Mariëtte, Besters Opticiens, Bloembinderij Jeannette, De Bruijn verf en wonen, cafetaria ’t Hoekje, De Suikerpee, Dintel Travel, Dierenspeciaalzaak Lady, For More, H-blok, Hotel Restaurant Thuis!, Hubo, Keurslagerij Littooij, Kringloopwinkel Dinteloord, Kruid en Thee, MoDeRi, N. Kats Rijwielen, Slijterij Het Genoegen, Verwijk’s Oliebollenkraam, Vinkvloeren, Woonkwartier en Wildstore. Ze zijn te herkennen aan de verlichte kerstman voor hun deur.