Wintercompetitie bij Tennisvereniging Steenbergen

STEENBERGEN – Om de komende winter leuk sportief door te kunnen komen, wordt dit winterseizoen door tennisvereniging Steenbergen wederom de Cuelenaere Zondagmiddagdubbel wintercompetitie georganiseerd. Gedurende 6 speeldagen wordt er gestreden om de eerste plaats in de diverse poules; indien er meerdere poules in dezelfde categorie zijn (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) worden er eventueel ook nog kruisfinales gespeeld.

Dit jaar wordt de deelname uitgebreid naar "Groot Steenbergen", wat betekent dat naast de eigen leden van TVS ook spelers uit Dinteloord, Nieuw Vossemeer en Kruisland van harte welkom zijn om (tegen een kleine vergoeding) aan deze wintercompetitie mee te doen. Inschrijven kan in de categorieën damesdubbel 5/6 en 7/8 en herendubbel 5/6 en 7/8. Dit kan nog tot 7 oktober a.s. via de website: www.tvsteenbergen.nl.
De speeldata zijn (onder voorbehoud): 21 oktober 2018, 18 november 2018, 9 december 2018, 20 januari 2019, 10 februari 2019 en 10 maart 2019. Bij verhindering mag er altijd een gelijkwaardige speler invallen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Patrick Willegers of Ada Koren (zie contactgegevens op www.tvsteenbergen.nl).