Winnares blij met kledingset als prijs van kassabonactie

STEENBERGEN – Opnieuw is er een winnaar in de kassabonactie van Winkelhart Steenbergen. De Steenbergse Annemarie Bakx mocht uit handen van Andrea Suijkerbuijk van De Suijkerpot Lifestyle in de Kaaistraat een fraaie kledingset in ontvangst nemen.

Annemarie Bakx winkelt al haar hele leven in Steenbergen en nam haar prijs met groot enthousiasme in ontvangst. ,,Ik ga ook weleens naar grote plaatsen zoals Rotterdam, maar koop toch het meeste wel in m’n eigen woonplaats. We hebben hier leuke winkels en de winkeliers zijn behoorlijk actief,’’ aldus de winnares van de meest recente trekking van de kassabonactie, waarvan dit jaar – tot 21 november – nog vier trekkingen op de rol staan. Vervolgens gaat de traditionele najaarsactie van start.

Voor het zover is, kan het kopend publiek in Steenbergen dus nog vier mooie prijzen winnen. Wie zijn kassabonnen van aankopen in het winkelhart bewaart en Steenbergse Courant of KijkopSteenbergen.nl in de gaten houdt, leest welke aankoopmomenten kans geven. Kassabonnen van de gepubliceerde aankoopmomenten zijn kansbonnen en deze kunnen worden ingeleverd. (bij: boekhandel Vermeulen, drogisterij Van Oers, Roxane & Clara, Lake Side Steenbergen, bakker Jacques of Linfina).

Iedere veertien dagen is er een trekking en valt een van de superprijzen. Het eerstvolgende winnende aankoopmoment wordt bekendgemaakt in de Steenbergse Courant van vrijdag 24 oktober.