Winnaars vrijkaarten Kerstconcert Rob de Nijs

STEENBERGEN – Op de prijsvraag waarmee vrijkaarten vielen te winnen voor het Kerstconcert dat Rob de Nijs komende donderdagavond verzorgt in de Gummaruskerk, is enthousiast gereageerd. Onder de vele inzendingen zijn inmiddels tien gratis toegangskaarten verloot.

Het goede antwoord op de vraag ‘Wie zong oorspronkelijk Malle Babbe, één van de grootste hits van Rob de Nijs’ moest zijn: Adèle Bloemendaal. Dat was in 1970. Boudewijn de Groot schreef de muziek voor het legendarische nummer, Lennaert Nihgh de tekst.

In 1973 scoorde Rob de Nijs er een dijk van een hit mee en veertig jaar later geniet het lied nog altijd grote bekendheid bij een breed publiek. Dat geldt ook voor de zanger, die donderdagavond optreedt in de Gummaruskerk.

Het concert begint om 20.00 uur, de entreeprijs bedraagt 30 euro p.p. Bij Slijterij Veraart op de Oostdam zijn nog toegangsbewijzen te koop.

De volgende winnaars van de prijsvraag kunnen hun gewonnen vrijkaarten donderdag vanaf 19.15 uur afhalen bij de entree van de kerk. Van harte proficiat en veel plezier alvast!

Margreth Westenbroek, Schoolstraat 9, Nieuw-Vossemeer

Marielle Hurkmans, Stoofdijk 10, Steenbergen

Pascalla Trouw-Menger, Molenweg 86, Steenbergen

Francis Bernaards, A. van Lieropstraat 22, Steenbergen

Corine Sluimer, West Havendijk 94, Steenbergen

Willy Weterings-van Raamsdonk, Waterlinie 30, Steenbergen

Marco de Vree, Oudlandsestraat 42, Steenbergen

Ria Uytdewilligen, Franseweg 76, Steenbergen

Greet Hamers, Dr. Vermetstraat 29, Nieuw-Vossemeer

Ellen van Mook, Welbergsedijk 73, Welberg