Winkelhartprijs voor fanatieke kassabonspaarder

STEENBERGEN – “Je moest eens weten hoe fanatiek ik de bonnetjes heb gespaard. Mijn man zei: ‘Je lijkt wel gek’. Toch had ik niet verwacht dat ik deze prijs zou winnen”, zo vertelt Ella Delhez uit Steenbergen. Zij werd deze week getrokken uit de kassabonnen met de datum van maandag 2 juni, die in het kader van de kassabonnenactie van Winkelhart Steenbergen waren ingeleverd.

De winnares mocht uit handen van Jacqueline Gillesse de door Primera De Gilles beschikbaar gestelde winkelhartprijs in ontvangst nemen. Ella Delhez kan nu gratis een jaar lang met een XL-lot meespelen in de Staatsloterij.

De kassabonnenactie loopt tot eind dit jaar. Iedere twee weken wordt een datum bekend gemaakt. Ingeleverde kassabonnen van die datum zijn kansloten, waaruit steeds een winnaar wordt getrokken. In deze editie van Steenbergse Courant staat opnieuw een advertentie met een winnend aankoopmoment. De prijs wordt ditmaal beschikbaar gesteld door Shoeby uit de Kaaistraat. Wie wint krijgt een outfit ter waarde van 200 euro.

Vergeet niet naam, adres en telefoonnummer op de ingeleverde kassabonnen te vermelden. Op KijkopSteenbergen.nl staan de spelregels en ook hier worden de prijswinnaars aangegeven.