Winkelhartprijs uitgereikt aan Tonnie van Wesel

STEENBERGEN – Tonnie van Wesel-Mol van het Kerkplein was dit keer de gelukkige in de kassabonnenactie die tot december dit jaar in het Steenbergse Winkelhart wordt gehouden. Zij ontving de prijs die Shoeby uit de Kaaistraat beschikbaar had gesteld. Uit handen van eigenaresse Carla de Ruijter kreeg Tonnie een waardebon voor een outfit ter waarde van 200 euro.

De Steenbergse was daar blij mee. ,,En je mag gerust schrijven dat ik een Steenbergen-fan ben. Ik winkel hier graag en doe mijn aankopen dan ook vrijwel helemaal in de eigen plaats. Steenbergen heeft wat mij betreft ook voldoende te bieden en ik vind ook dat je moet waarderen dat we zo’n prettig winkelcentrum hebben”, zo stelt ze.

Volgende prijs

Het winnende aankoopmoment voor de volgende Winkelhartprijs was 24 juni. Wie zijn kassabonnen van aankopen in het Steenbergse winkelhart van die datum inlevert op één van de hieronder genoemde inzameladressen, maakt kans op een verwen-arrangement t.w.v. 130 euro van Hema Steenbergen.

De inleveradressen zijn: Linfina Lingerie, Boekhandel Vermeulen, Clara en Roxane, bakker Jacques, Lake Side Steenbergen en DA drogisterij Van Oers. Inleveren moet dan wel voor a.s. woensdag 17.00 uur gebeuren. Uitvoerige informatie over de actie is te vinden via de homepage van deze website.