Winkelhart Steenbergen komt in actie

STEENBERGEN – Inhakend op het evenement ‘Steenbergen in Beweging’ zetten ook de Steenbergse Steengoed Promotie-winkeliers dit weekeinde én op Hemelvaartsdag hun beste beentje voor. Zaterdag 9 mei zijn er in een koopcentrum een speciale Moederdag-braderie, een Moederdag-workshop en een vijftal sportpleintjes van vv Steenbergen en SportparkUitje.nl. Jong en oud komen dus volop aan hun trekken.

De Moederdag-braderie duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de kruising van de Markt, Kaaistraat, Blauwstraat en Grote Kerkstraat, waar leuke kramen staan met aantrekkelijke Moederdag-presentjes en allerlei lekkernijen. De workshop (van 12.00 tot 16.00 uur) is bedoeld om kinderen een leuk Moederdag-cadeautje te laten maken, zijnde een bloempotje.

Aan de sportieve activiteiten kan van 12.00 tot 18.00 uur worden deelgenomen. De kosten hiervan bedragen 5 euro, de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de strijd tegen kinderkanker, het goede doel van Ankie Stoer!, de organisatie achter ‘Steenbergen in Beweging’.

Op donderdag 14 mei, Hemelvaartsdag, is er vanaf 12.00 uur een (extra) koopzondag in het Steenbergse winkelhart, met om 13.00, 14.15 en 15.30 uur modeshows op de catwalk voor het oude stadhuis in de Kaaistraat, kinderattracties, een kofferbakverkoop op het Kerkplein en een versmarkt in de Blauwstraat. Op de Markt houdt Simple Dribble bovendien haar jaarlijkse buiten-basketballtoernooi en worden ook basketball-clinics verzorgd.