Winactie Francorchamps slaat goed aan

STEENBERGEN – “We krijgen harstikke leuke reacties van onze klanten. Niet alleen via social media, maar ook persoonlijk. De winactie wordt echt super ontvangen en vooral de liefhebbers van de Formule 1 zijn laaiend enthousiast”, vertellen Niek Wagemakers en Nicole Bruynseels van Auto Kar.

Dat enthousiasme is overigens heel begrijpelijk. Want Auto Kar taste flink in de buidel om de twee kaarten voor de Formule 1 race op 26 augustus op het circuit van Spa Francorchamps te bemachtigen. Het bedrijf trok er zo’n duizend euro voor uit.
“We willen onze klanten ook echt iets bijzonders bieden. De winnaar van onze actie ontvangt kaarten voor plaatsen op de Gold-7-tribune. Die biedt direct zicht op de legendarische La Source-haarspeldbocht. Het is een fantastische plek om de wagens uit de eerste bocht te zien komen. Daarnaast is de bocht niet voor niets legendarisch. De meeste belangrijke gebeurtenissen gebeuren hier namelijk. Harde remacties, inhaalacties, maar ook race ongevallen. Daarbij hoop je natuurlijk dat die geen dodelijke afloop hebben, maar aanrijdingen en dergelijke horen nu eenmaal bij de Formule 1 en maken de wedstrijden ook extra spannend”, vertelt Niek Wagemakers. Hij is blij met de speciale plaatsen die zijn aangekocht. “Je hebt daar niet alleen zicht op die befaamde bocht, maar kijkt ook goed op het gedeelte na La Source, waar snel wordt geaccelereerd en ook op de ‘Eau Rouge’, een van de mooiste bochten van het circuit”.

Deelname nog steeds mogelijk

De winactie bij Auto Kar loopt overigens nog tot begin augustus. Dan wordt de gelukkige winnaar getrokken. Deelname aan de actie is eenvoudig. De eerste kans op de begeerde kaarten ontstaat wanneer iemand de actie liked op de Facebookpagina van Auto Kar. De tweede kans komt bij het maken van een werkplaatsafspraak en wie zijn remmen laat vervangen door Brembo remmen – die ook bij de Formule 1 wordt gebruikt – creëert kans nummer drie.

Foto: Nicole Bruynseels en Niek Wagemakers genieten van de enthousiaste reacties die ze ontvangen op de Formule 1 winactie van Auto Kar.
Foto: Vera Testers ©Vermeulen Steenbergen