Win vrijkaarten voor wedstrijd van vv Steenbergen tegen NAC

STEENBERGEN – Het eerste elftal van vv Steenbergen speelt woensdag 17 juli op het sportpark aan de Seringenlaan een vriendschappelijke wedstrijd tegen de hoofdmacht van NAC Breda.

De eredivisieclub, populair bij veel inwoners van de gemeente Steenbergen, is inmiddels begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Trainer Nebojsa Gudelj bouwt aan een elftal, waarin veel jeugd zal doorstromen. Vertrouwde namen die nog altijd tot de selectie behoren zijn die van doelman Jelle ten Rouwelaar, Anthony Lurling, Mats Seuntjens en Alex Schalk, alias ‘Der Bomber van Breda’.

Het duel op 17 juli begint om 19.30 uur, de poorten gaan om 18.00 uur open. De Steenbergse voetbalvereniging hoopt en verwacht een grote toeloop van het publiek, maar heeft in verband met het 80-jarig bestaan ook besloten om vijf vrijkaarten weg te geven.

Deze kaartjes worden verloot onder de goede inzenders van de onderstaande prijsvraag.

Toegangsbewijzen kosten in de voorverkoop 5 euro en zijn tot 15 juli verkrijgbaar bij Sportshop Heshof aan de Kaaistraat 11 (bestellen via info@sportshopheshof.nl). Aan de kassa bedraagt de entree 7,50 euro.

Voor VIP-arrangementen à 30 euro (bij afname van vijf stuks of meer gelden speciale prijzen) kan men contact opnemen via sponsoring@vvsteenbergen.nl. De VIP-gasten weten zich na afloop van de wedstrijd verzekerd van muziek, drank en hapjes in de kantine, waar zij zich onder de sponsoren van de club mengen en dicht bij de spelers van NAC kunnen komen. Het aantal VIP-kaarten is gelimiteerd.

Prijsvraag

Vraag 1. Hoeveel keer eerder speelde Steenbergen 1 tegen NAC 1?

Vraag 2. Hoeveel jaar bestaan de clubs vv Steenbergen en NAC Breda samen?

Vraag 3. Welke oud-inwoner van Steenbergen was ooit trainer van NAC 1?

Stuur uw oplossing uiterlijk voor 8 juli per e-mail naar redactie@steenbergsecourant.nl of per post naar redactie Steenbergse Courant, Molenweg 44, 4651 CM Steenbergen. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (indien van toepassing).

De winnaars worden bekendgemaakt in de Steenbergse Courant van vrijdag 12 juli.