Win vrijkaarten voor Circus Iarz Italiano

STEENBERGEN – Een boeiende, traditierijke circusshow met onder andere acrobaten, jongleurs, trapezewerkers, clownerie en tal van dieren – waaronder dromedarissen, Schotse hooglanders, paarden en honden – is van donderdag 1 mei tot en met maandag 5 mei zeven keer te bewonderen in de nieuwe, grote tent van het Circus Iarz Italiano.

Directeur Emiliano Iarz en zijn artiesten strijken dan neer op het Floraplein in Steenbergen en presenteren bij elke voorstelling een ruim twee uur durend programma voor publiek van alle leeftijden.

Het circus heeft Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl maar liefst 100 vrijkaarten (à 10 euro, tweede rang) aangeboden voor de première op donderdag 1 mei, aanvang 19.00 uur.

Wilt u gratis naar het circus? Mail dan uw naam en volledige contactgegevens uiterlijk maandag 28 april naar redactie@steenbergsecourant.nl of info@kijkopsteenbergen.nl

Onder alle reacties worden de 100 toegangsbewijzen verloot (max. twee per inzender). De namen van de winnaars verschijnen dinsdag op KijkopSteenbergen.nl, waarna zij hun kaartjes onder kantoortijden kunnen afhalen bij Vermeulen Steenbergen, Molenweg 44.

De overige voorstellingen zijn op vrijdag 2 mei om 16.15 en 19.00 uur, zaterdag 3 mei om 15.00 en 19.00 uur, zondag 4 mei om 15.00 uur en maandag 5 mei om 14.00 uur. Voor nadere informatie en toegangsprijzen: http://www.circus-iarz-italiano.nl