Win gratis kaarten voor The Sparrows in Concert!

STEENBERGEN/WELBERG – Zin in een middag vol muzikaal vermaak? Dan ben je zondag 1 juli op het juiste adres bij ‘The Sparrows in Concert’. En je kunt nu ook nog eens vrijkaarten winnen voor deze matineevoorstelling!

Het thema van deze tweede editie van ‘The Sparrows in Concert’ is ‘Back 2 the Future’. Het Steenbergse popkoor neemt de bezoekers mee naar het begin van The Sparrows en via het repertoire van de afgelopen jaren komen de nummers voor de toekomst aan bod. Oude herkenning en nieuwe ontdekking zogezegd. Gebracht zoals het publiek inmiddels van The Sparrows gewend is: meerstemmig, met eigen muzikale begeleiding en swingende moves.

De gasten krijgen bij binnenkomst bovendien een lekker drankje en gedurende de voorstelling kunnen zij genieten van luxe hapjes.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert zijn à 7,50 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Zaal Koch, aan de Kapelaan Kockstraat 55 op de Welberg, waar de show zondag 1 juli om 14.00 uur begint (toegang vanaf 13.30 uur). Ook voor aanvang van de repetitie van aanstaande dinsdagavond, tussen 19.30 en 20.00 uur, zijn kaarten te koop bij Zaal Koch. De entreeprijs aan de deur op 1 juli bedraagt 9 euro.

Vrijkaarten

Wie kans wil maken op een gratis kaartje voor ‘The Sparrows in Concert/Back 2 the Future’ hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar http://popkoorthesparrows@gmail.com

Onder alle reacties die vóór maandag 25 juni zijn binnengekomen, worden 10 vrijkaartjes verloot.
Deze actie is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Fides Financieel Advies van The Sparrows, in samenwerking met Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl