Wim Roovers legt voorzittershamer neer na de vijftigste Kleine Tour

STEENBERGEN – De huidige voorzitter van Stichting Kleine Tour Steenbergen – Wim Roovers – heeft nu officieel aangegeven dat hij de komende vijftigste Kleine Tour voor de laatste maal meemaakt als voorzitter. Hij geeft de voorzittershamer over aan Coen Embregts, die reeds deel uit maakt van het bestuur.

Binnen de kringen van de Tour was reeds bekend dat Wim Roovers het stokje over wil dragen. Inmiddels zijn medewerkers, ploegleiders en sponsoren officieel op de hoogte gebracht van de komende functiewisseling. Voorzitter Roovers benadrukt daarbij dat ‘alle voorzitterstaken, -plichten en -verantwoordelijkheden bij hem blijven liggen tot na de vijftigste tour. Dan pas neemt Coen Embregts zijn taken over. Hij zal dat met veel plezier doen en zich eveneens voor de 100 procent inzetten. (Er wordt zelfs gesproken van 1000 procent).

Foto: het bestuur van Stichting Kleine Tour Steenbergen met op de achterste rij als eerste van links Wim Roovers en daarnaast Coen Embregts. Foto: Mark Koenraadt ©2019