WijZijn Steenbergen wilde zich laten zien in Dinteloord

DINTELOORD – WijZijn Traversegroep had gepland om het spreekuur dat op donderdagen tussen 14:00 en 15:00 uur in het Dorpshuis zou plaatsvinden gisteren van start te laten gaan. Dat is er niet van gekomen, vanwege de streep die de regering de komende twee weken erdoor gezet heeft. Alle dorpshuizen zijn vanwege aangescherpte coronamaatregelen minimaal twee weken gesloten.

Zodra de dorpshuizen en dus ook het Dinteloordse weer open mogen, start WijZijn Traverse Steenbergen met het donderdagspreekuur. Dan is het kernteam Dinteloord daar aanwezig. Dit team wordt gevormd door maatschappelijk werker Alexandra van der Hors, welzijnswerker Tonnie Joxhorst en jongerenwerker Iris de Korte.

Voor allerlei vragen

Het wekelijkse spreekuur is bedoeld voor inwoners van Dinteloord. Zij kunnen hier terecht met allerhande vragen die hen bezighouden in het dagelijks leven. Dat kunnen financiële vraagstukken zijn, maar ook persoonlijke vragen, vragen over de woonomgeving en problemen daarmee en bijvoorbeeld ook vrijwilligerswerk. Daarnaast kunnen inwoners er terecht met ideeën, met plannen voor het organiseren van activiteiten of gewoon om een praatje te maken bij een kopje koffie.

Breed netwerk

Het kernteam Dinteloord heeft een breed netwerk en kan helpen of ondersteunen waar dit nodig is. Wie vragen heeft maar geen gelegenheid om langs te komen kan via een mailberichtje in contact komen met het kernteam via kernteamdinteloord@wijzijntraverse.nl. Bellen kan ook: van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur: (0167) 750 850.