WijZijn Steenbergen biedt kleinere porties aan bij maaltijdenservice

STEENBERGEN – WijZijn Steenbergen verzorgt speciaal voor ouderen maaltijden met voldoende groenten en eiwitten met weinig toegevoegd zout en verkeerde vetten. Nieuw daarbij is dat de koel-verse maaltijden nu ook in kleinere porties kunnen worden besteld.

Een gewone maaltijd bij de maaltijdenservice weegt 500 gram. Voor ouderen met een geringere eetlust worden nu ook maaltijden van 350 gram geleverd. De menulijst van de maaltijdendienst is in de afgelopen jaren verder uitgebreid. Nog steeds kunnen klanten kiezen uit de bekende ‘Hollandse pot’, maar ook wereldgerechten zoals macaroni, nassi of bami en ovengerechten staan op het menu. Daarnaast is er keuze uit vegetarische gerechten en er zijn diverse gebonden en heldere soepen. Elke week worden andere combinaties aangeboden en afhankelijk van het seizoen wisselt het menu.
De maaltijden worden door vrijwilligers vanuit een koelwagen wekelijks op woensdagochtend bij de besteller afgeleverd. De prijs blijft laag.
Wie belangstelling heeft, nog geen klant is en informatie wenst kan op dinsdagen of donderdagen bellen naar WijZijn Steenbergen, telefoon 750 850.