Wielercriterium Steenbergen start lotenverkoop grote loterij tijdens jaarmarkt

STEENBERGEN – Volgend jaar bestaat Stichting Wielercriterium Steenbergen 75 jaar. Dat wordt passend gevierd. In verband met het jubileum heeft het wielercomité van de KNWU de organisatie toegewezen gekregen van de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdwielrenners vanaf 7 t/m 14 jaar (jongens en meisjes). Die worden gehouden tijdens een groot wielerweekend in juni volgend jaar. Om de nodige financiën bij elkaar te krijgen organiseert het wielercomité een groots opgezette loterij. De verkoop van loten start tijdens de jaarmarkt.

Hoofdprijs van deze loterij is een bedrag van 1000 euro contant. Daarnaast kan een reischeque van 400 euro worden gewonnen, zit een prachtige mountainbike in het prijzenpakket en dat geldt ook voor een boodschappenpakket t.w.v. 200 euro. Verder valt een Big Green Egg te winnen, een aantal dinercheques en een aantal Steenbergen Steengoedcheques en tot slot een navigatiesysteem.

De loten zijn te koop in de stand van het Wielercomité. Daar worden overigens niet alleen loten verkocht, maar de bezoekers kunnen ook loempia’s bestellen via een intekenlijst en er worden vanuit de stand via Slijterij Veraart flessen rode en witte wijn verkocht die voorzien zijn van een etiket dat betrekking heeft op de organisatie van de WK jeugd op zondag 17 juni 2018.