Wielercriterium Steenbergen met promotiestand bij “Kom in de kas”

STEENBERGEN – Tijdens de open dag bij 3 Steenbergse tuinbouwbedrijven onder het motto Kom in de Kas, krijgt Stichting Wielercriterium van tomatenkweker Van Adrichem, aubergineteler Van Duijn en 4Evergreen paprika’s de kans om een promotiestand te plaatsen. Zo kunnen ze extra aandacht vragen voor de organisatie van de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdwielrenners. Het Wielercriterium mag deze van de KNWU organiseren ter gelegenheid van hun 75 jarig bestaan.

Aanstaande zaterdag 7 april a.s. stelt een 3-tal Steenbergse tuinbouwbedrijven hun kassen open voor de West Brabantse bevolking om deze kennis te laten maken met hun tuinbouwbedrijf.
De bestuursleden van de stichting zullen tevens aanwezig zijn om loten te verkopen van hun jubileumloterij die ten behoeve van de organisatie van de kampioenschappen wordt georganiseerd. Hoofdprijs daarbij is een bedrag van 1000 euro in contanten, maar ook zit een mountainbike ter waarde van 600 euro in de prijzenpot met daarnaast prijzen als een reischeque van 400 euro, een Big Green Egg, een boodschappenpakket van 200 euro, een navigatiesysteem en diverse dinerbonnen en Steenbergen Steengoed waardebonnen.

Naast lotenverkoop is er een mogelijkheid om loempia’s te bestellen die door een medewerker van de stichting zelf worden gemaakt en die na bestelling thuis worden afgeleverd.
De open dag Kom in de Kas is op zaterdag 7 april om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.