Wielercriterium Steenbergen houdt bonbonactie en loterij

STEENBERGEN – Zoals eerder gemeld organiseert de Stichting wielercriterium Steenbergen op zondag 19 mei een wielerwedstrijd voor nieuwelingen ( renners van 15 en 16 jaar) voor junioren ( renners van 17 en 18 jaar ) en voor jeugdwielrenners van 12 , 13 en 14 jaar. Om de organisatiekosten te dekken worden acties op stapel gezet. Waaronder een bonbonactie en een loterij.

Vanaf heden zijn bij alle bestuursleden van de Steenbergse wielerstichting bonbons te bestellen. Het betreft kwaliteit bonbons van het fabricaat Tosca, verpakt in doosjes van  een half pond en van een pond.
Een doosje van een half pond kost 4.95, voor drie euro meer krijgt de ondersteuner zelfs een pond van dit lekkers. De bonbons worden bij de kopers thuisbezorgd in de week voorafgaand aan Pasen, dat dit jaar 21 en 22 april valt. Dat betekent een lekkere traktatie tijdens de Paasdagen, of voor ondernemers een leuke attentie voor medewerkers of relaties.

Loterij

Naast de bonbonactie is er een loterij waarmee uiteraard leuke prijzen zijn te winnen. De 1e prijs is een fiets naar keuze ter waarde van 600 euro, de tweede prijs een geldbedrag 250 euro contant. In totaal zijn er 10 prijzen waaronder diner-bonnen die beschikbaar zijn gesteld door de Steenbergse restaurants De Wallevis , De Kaai en De Watertoren.
Loten kosten slechts €1.00 per stuk en zijn , net als de bonbons, vanaf heden  te koop bij de bestuursleden van de wielerstichting. Wie meer informatie wenst kan een berichtje sturen naar: j.rommers@hotmail.com. Een bezoekje aan de website van de wielerstichting www.wielercriteriumsteenbergen.nl geeft eveneens extra informatie.

Door: John Rommers