Wieler activiteiten Wielercriterium Steenbergen voorlopig op de lange baan

STEENBERGEN – In tegenstelling tot de berichten die we vorige week in deze krant hebben vermeld moeten we nu meedelen dat alle wieler activiteiten die de Stichting wielercriterium Steenbergen op het programma had staan in het kader van de doorkomst van de renners van de ronde van Spanje, voorlopig op de lange baan zijn geschoven.

Uiteraard heeft dat alles te maken met het feit dat de Vuelta niet in Utrecht zal starten op 14 augustus a.s. vanwege de corona perikelen. Het gaat hierbij om de Vuelta Dikke Banden race voor de Steenbergse basis scholen op vrijdag 5 juni, het Steenbergs wielercafé bij restaurant De Watertoren op vrijdagavond 7 augustus en over de wieleractiviteiten op de carpoolplaats bij de watertoren op zondag 16 augustus.
Of en wanneer de betreffende activiteiten wel kunnen doorgaan is afhankelijk van wanneer en waar de ronde van Spanje uiteindelijk gaat starten.

De wielerklassiekers voor junioren jongens en meisjes en de wedstrijden voor de jeugd van 12 , 13 en 14 jaar , die de stichting wielercriterium Steenbergen aanvankelijk op het programma had staan voor zondag 17 mei worden mogelijk nog later dit jaar ingepland.
De wielerstichting is daarbij afhankelijk van de goedkeuring door de KNWU.
Zodra hierover meer bekend is zal dat worden bekend gemaakt.

Door: John Rommers