Welbergs Food Festival tijdens ‘Burendag’

WELBERG – Zaterdag 26 september tijdens de landelijke ‘Burendag’ herhaalt Stichting Ontspanning voor Welberg (OVW) het Foodfestival. Op het terrein van partycentrum Duiventoren aan de Hoogstraat kunnen bezoekers tussen 14:00 en 23:00 uur genieten van smakelijke hapjes en dorstlessende drankjes.

Ook in deze tweede editie zullen diverse ondernemers zorgen voor een barbecue, frites, ijs en vegetarisch eten. OVW meldt dat het ‘uiteraard ook aan de kinderen heeft gedacht en zorgt ervoor dat ook deze een leuke dag zullen hebben. Daarnaast is een ‘Vinyl-Dj’ uitgenodigd om gezellige muziek te draaien.

Vooraf reserveren noodzakelijk

Het Food Festival wordt ingericht volgens de geldende corona richtlijnen. Dat betekent onder meer dat er vooraf gereserveerd moet worden. Dit kan via een mailbericht naar ovw.welberg@gmail.com. Een appje sturen naar 06 25 460 300 kan ook, of een strookje met naam en adresgegevens inleveren bij De Duiventoren is een derde optie. Belangstellenden wordt aangeraden om op tijd te reserveren, want hier geldt nadrukkelijk de regel vol = vol.