Afbeelding
zaterdag 16 maart 2019, 14:00

Welberg verliest in Dordrecht

Afgelopen zondag 10 maart heeft Sc Welberg1 de wedstrijd tegen SSW 1, in de vliegende storm met code oranje, in Dordrecht gespeeld. Welberg begon met de wind in de rug en dat was op zich een voordeel. Beide ploegen leden veel balverlies en beide teams hadden problemen met de wind, de bal vloog alle kanten op.

SSW is in de eerste helft de bovenliggende partij, zij kunnen beter omgaan met de elementen en na een half uur valt er een doelpunt voor SSW, dit doelpunt wordt wegens buitenspel afgekeurd. Toch is het een minuut later 1-0. Sc Welberg heeft tot dan nog geen enkele serieuze kans gehad. De ploegen gaan met een 1-0 stand de rust in.
In de tweede helft maakt Mitch Krens de gelijkmaker en Welberg is de bovenliggende ploeg. Maar SSW komt toch nog een keer in het Welbergse 16-meter gebied en weet de stand op 2-1 te brengen.  Welberg had zeker, gezien de inzet in de tweede helft, een gelijk spel verdiend. Ze hebben zondag laten zien dat ze uit ook kunnen voetballen.
Zondag speelt Sc Welberg 1 thuis tegen Neerlandia’31 uit Dorst.