zaterdag 3 november 2018, 14:30

Welberg ontmoet koploper DVVC1 op eigen terrein

Voor aanvang van de uitwedstrijd tegen Neerlandia afgelopen zondag was Sc Welberg 1 getuige van de feestelijke heropening van het nieuwe kunstgrasveld van Neerlandia. Nadat dit achter de rug was en alle spelers op het veld stonden, is er een minuut stilte wegens het overlijden van Sofie van Hooijdonk, de vrouw van selectiespeler Bouke van Hooijdonk, wat ongelooflijk triest is en waardoor Sc Welberg – uit respect – de wedstrijd met rouwbanden speelde.

De Welbergenaren incasseerden in de eerste helft twee tegen doelpunten en komen gedreven aan de start van de tweede helft en weten door wilskracht op gelijke hoogte te komen. Ze komen vervolgens zelfs nog op voorsprong, maar krijgen in de laatste minuut een penalty tegen en zo wordt de wedstrijd met een 3-3 stand afgesloten.

Morgenmiddag speelt SC Welberg 1 thuis tegen koploper DVVC1. De Dongenaren komen naar het sportpark aan de Hoogstraat waar om 14:30 uur wordt afgetrapt. Hopelijk spelen de Welbergenaren met dezelfde volharding als afgelopen zondag.