zaterdag 22 december 2018, 13:00

Welberg haalt de punten op bij de Schutters

De laatste wedstrijd voor de winterstop van Welberg 1 in 2018 was uit tegen de Schutters 1 in Stampersgat. Onder niet ideale weersomstandigheden en een slecht – zwaar veld, traden de teams aan. Welberg had vanaf de aftrap de overhand, creëerde zich kansen om te scoren, maar zoals de laatste weken steeds het geval is, gaat scoren de voorwaartse moeizaam af. Schutters kon daar weinig meer tegenover stellen dan het aannemen van de verdedigende stellingen. De ploegen gingen met een 0-0 stand de rust in. In de tweede helft scoort Mitch Krens na een voorzet van Wiebe Visser de 0-1, enkele minuten later schiet Lars Bogers de 0-2 binnen. Dat wordt de eindstand en Welberg keert met 3 punten huiswaarts.