zaterdag 30 maart 2019, 13:00

Welberg 1 krijgt stevig klop van SVC

Welberg ging afgelopen zondag op bezoek bij SVC, in Standdaarbuiten, de ploeg die op de ranglijst met een punt minder onder Welberg staat. De Welbergenaren hadden een slechte dag en zagen hoe SVC vijf doelpunten op het scorebord noteerde. Zelf kwamen ze slechts tot een tegendoelpunt.

Na vier minuten spelen kwam Sc Welberg reeds op achterstand. En na wat kansen ook voor de Welbergenaren komt SVC op een 2-0 voorsprong. Op een pass van Wiebe Vissers weet Lars Bogers de stand op 2-1 te brengen. Helaas voor Welberg wordt op slag van rust de voorsprong van SVC op 4-1 gebracht.
In de tweede helft komt Welberg niet op dreef en wordt de geblesseerde doelman Stefan Evers vervangen door Erik van Minderhout. Die ziet zijn ploeg op 5-1 komen en weet vervolgens de 6-1 te voorkomen door een aan SVC toegekende strafschop te stoppen.

Boven Welberg op de ranglijst

In de laatste min van de wedstrijd krijgt Wiebe Vissers nog een mogelijkheid om de stand dragelijker te maken, maar hij schiet de bal niet in, maar voorlangs het doel. Einde wedstrijd met 5 – 1 eindstand. Waardoor SVC, met twee winst punten meer weer boven Welberg komt op de ranglijst.

Door: Ad Bogers