Weg Steenbergen –  Dinteloord vanaf vanavond 19:00 uur weer open

STEENBERGEN – Gemeente Steenbergen laat weten dat de werkzaamheden aan de N259 tussen Steenbergen en Dinteloord nagenoeg zijn afgerond. Vanaf vanavond, vrijdag 1 september, 19.00 uur zal de weg in ieder geval weer open zijn, zo is de mededeling.

De onderhoudswerkzaamheden aan de weg en de naastgelegen fietspaden zijn de afgelopen twee weken uitgevoerd. Dat veroorzaakte het nodige ongemak.

“Inmiddels ligt dit gedeelte van de N259 er bij om door een ringetje te halen. De weg kan er op deze manier weer vele jaren tegen. Gemeente en uitvoerder bedanken de weggebruikers voor hun begrip met betrekking tot het tijdelijke ongemak en vragen het publiek om morgen, zaterdag 2 september, nog wel rekening te houden met afrondende werkzaamheden en de veiligheid van degenen die dit verzorgen”, zo laat John Nijssen van de afdeling communicatie in een persbericht weten.

Vast een opluchting

Dat betekent zeker een opluchting voor vooral de inwoners van Dinteloord die wonen langs de omleidingsroute en die de afgelopen twee weken geplaagd werden door aanzienlijke overlast. Maar ook reizigers die regelmatig van de N259 gebruik maken zullen er blij mee zijn.