Weer grotere deelname aan Kindervakantieweek Dinteloord

DINTELOORD – De Kindervakantieweek is afgelopen maandagochtend van start gegaan. Het thema van de dit jaar voor de 47e maal gehouden week is 1001 nacht. Naast het huttenbouwen en knutselen stonden de diverse onderdelen dus in het teken de eeuwenoude vertellingen uit Arabische landen.

De Kindervakantieweek trok dit jaar weer meer deelnemers. 220 Kinderen wisten de activiteiten in de Petrus en Pauluskerk te vinden. Maandag was het huttenbouwen en knutselen geblazen en was er ’s middags een speurtocht met opdrachten door de kern van Dinteloord. Dinsdag werd opnieuw begonnen met de bouw- en knutselactiviteiten en stond ’s middags zwembad Aquadintel in het teken van 1001 nacht. Woensdag was het jaarlijkse uitstapje. Dat ging vanwege de weersverwachting naar Roosendaal waar zwembad de Stock en voor de kleinsten binnenspeeltuin Avontura werden bezocht. Ook donderdag en vrijdag waren er in de kerk diverse activiteiten en traditioneel werd de week besloten met het gezamenlijk frietjes-eten.

Foto: Het vaste team van Kindervakantieweek Dinteloord met Ingrid van Bezooijen, Elvira Vlamings, Patricia Verhaaren, Kelly van Slobbe, Esmeralda Bos, Sjoerd den Braber, Carline Troost en Ronald de Ruiter. Zij kregen tijdens de verschillende activiteiten assistentie van twintig tot zelfs dertig vrijwilligers.

De overige foto’s geven een beeld van de activiteiten.

Foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl