Weer een gelukkige winnares bij kassabonactie

STEENBERGEN – Opnieuw is een prijswinnaar bekend in de kassabonactie van Winkelhart Steenbergen. Ditmaal ging de prijs naar de Els Godschalk uit Kruisland. De winnares mocht uit handen van Jeroen Smeekens van croissanterie-lunchroom Jerôme uit de Blauwstraat de beschikbaar gestelde prijs in ontvangst nemen.

Dinsdagavondclub voor mensen met een verstandelijke beperking

De winnares ontving 8 bonnen voor een 12-uur-lunch en mocht een vereniging uit de gemeente Steenbergen aanwijzen die 100 euro ontvangt van Jerôme. ,,Dan heb ik graag dat dit bedrag gaat naar de dinsdagavondclub,” reageerde mevrouw Godschalk meteen enthousiast. ,,Elke dinsdagavond genieten zo’n 25 mensen met een verstandelijke beperking van een geweldige bijeenkomst, meestal met muziek. Een tiental begeleiders zet zich hiervoor enorm in. Ze kunnen dit bedrag vast goed gebruiken.”

Kassabonnen worden kansbonnen voor mooie prijzen

Elke veertien dagen maakt een kopende bezoeker van het Steenbergse winkelhart kans op een prachtige prijs. Het enige dat daarvoor hoeft te gebeuren is het bewaren van de kassabonnen van aankopen in het koopcentrum.

Vervolgens dient men de Steenbergse Courant of KijkopSteenbergen.nl in de gaten te houden. Via deze kanalen wordt telkens het winnende aankoopmoment gepubliceerd. Kassabonnen met dit aankoopmoment worden kansbonnen en kunnen – voorzien van naam en adres – worden ingeleverd. Vervolgens wordt hier een winnaar uit getrokken.

Winnende aankoopmoment

Vrijdag 19 september is het actuele, winnende aankoopmoment. Inleveren van kassabonnen van die datum kan tot uiterlijk komende woensdag bij Boekhandel Vermeulen, DA Drogisterij Van Oers, Lake Side, LinFina, Bakker Jacques en Clara&Roxane.

De Suijkerpot Lifestyle geeft deze ronde een outfit ter waarde van maar liefst 300 euro weg.