Weekendafsluiting A4 bij knooppunt Markiezaat

REGIO – Rijkswaterstaat voert grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat. Hierdoor is de rijbaan A4/A58 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Middelburg richting Bergen op Zoom/Breda afgesloten van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Dit betekent een afsluiting van de Hoofdrijbaan A4/A58 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Middelburg richting Breda en de Verbindingsweg A4/A58 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit België richting Bergen op Zoom. Dit van vrijdag 16 april 21:00 uur tot maandag 19 april 05:00 uur.

Omleidingsroutes

Het verkeer komende vanuit Antwerpen in de richting van Rotterdam wordt als volgt omgeleid: volg de E19/A16 vanuit Antwerpen richting Breda en ga ter hoogte van knooppunt Princeville over op de A16 richting Rotterdam. 

Het verkeer komende vanuit Zeeland richting Breda/Tilburg wordt als volgt omgeleid: volg de A4/A12 richting Antwerpen en ga verder op de E19/A16 vanuit Antwerpen richting Breda. Voor Tilburg via knooppunt Galder de A58 op richting Tilburg.

Het dringende verzoek aan weggebruikers is om zich aan de aangegeven snelheden te houden. Dit onder meer voor de eigen veiligheid en die van de wegwerkers.