WC Experience op King’s Night in Steenbergen

STEENBERGEN – Vijftienhonderd tot tweeduizend bezoekers worden dinsdag 26 april verwacht op de King’s Night in Steenbergen, waarvoor de Stichting Feestcomité Steenbergen als hoofdact de WC Experience heeft weten te strikken. Het optreden van deze populaire, landelijk bekende (dialect)band is gratis toegankelijk.

Het programma van de Steenbergse King’s Night begint om 19.00 uur. Eerst zal de coverband GreenLight (met leden uit Halsteren en Bergen op Zoom) het podium op de Markt betreden om het publiek ‘op te warmen’, met een repertoire waarnaar je volgens voorzitter Erik Raijmaekers van de Stichting Feestcomité Steenbergen probleemloos urenlang naar kunt luisteren, maar ook lekker op mee kunt zingen en dansen.

Later op de avond verschijnt dan het ‘muziekcircus’ van de WC Experience ten tonele. ‘Alsof je door ’n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden’, zo omschrijft de band, onder meer bekend van de hit ‘Mag ik hier rooke?’, z’n optredens. Dus dat belooft wat.

Kinderspelen, battles en ouderenmiddag

Koningsdag zelf gaat woensdag 27 april om 11.00 uur van start met de inmiddels traditionele aubade voor het oude stadhuis in de Kaaistraat, waar aansluitend de versierde fietsenoptocht vertrekt. ’s Middags zijn er kinderspelen in de Kaaistraat en op de Markt worden weer spectaculaire ‘battles’ gehouden voor zowel de jeugd als volwassenen. In ’t Cromwiel vindt dan een ouderenmiddag plaats. ’s Avonds verzorgt een dj de muziek op de Markt.

Voor nadere informatie en inschrijving voor de battles: http://www.feestcomitesteenbergen.nl