Waterspektakel tijdens de jaarmarkt

STEENBERGEN – De serviceclubs Lions en Ronde Tafel van Steenbergen hebben de handen in een geslagen voor de organisatie van het waterspektakel “Zonder genade van de Kade” tijdens de Steenbergse Jaarmarkt op zaterdag 8 september aan de haven. Tijdens het spektakel, met een “Fiets-hem-er-in-achtig karakter, komt niet alleen de jeugd uitgebreid aan het bod, maar ook volwassen durf-als, specials en teams kunnen zich inschrijven.

De opbrengst van het evenement, dat wordt uitgevoerd in goed overleg met havenmeester Dirk-Jan van Weeel, gaat naar de Roparunners van Steenbergen en omgeving. 
De Lions zijn overigens al jaren actief tijdens de jaarmarkt met de exploitatie van een terras met muziek voor het goede doel, maar de nieuw ingerichte haven lonkt. 
Meer details over het evenement zullen vanaf 15 juni worden bekend gemaakt. Ook de inschrijving gaat dan open. Informatie over de voorbereidingen wordt via de media en de website steenbergen.lions.nl gebracht.

Foto: Marinus Krijger van de Lions, Piet van de Werf van Ronde Tafel en havenmeester Dirk-Jan van Weezel bespreken zaken rond ‘Zonder Genade van de Kade’