Wapen van Steenbergen feestelijk geopend

STEENBERGEN – Veertig jaar na dato verrichtte Nel van Dorst afgelopen zaterdagavond voor een tweede maal de opening van het Wapen van Steenbergen. Destijds opende zij de horecagelegenheid aan de Kaaistraat samen met haar echtgenoot Wim. Afgelopen zaterdagavond knipte ze ter gelegenheid van de hernieuwde opening het lint door.

De zo bekende horecagelegenheid kreeg haar voormalige naam ‘Wapen van Steenbergen’ weer terug. De vorige exploitant moest het ‘Bij Moeders’ – voorheen ‘De Joosse’ gedwongen sluiten na de ontdekking van een hennepkwekerij. De pandeigenaar zette het pand meteen in de verkoop en het drietal Johan Bosters, Ewoud van den Berg en Ronald van der Sandt kocht het vervolgens in februari dit jaar aan. Dit als aanvulling op brasserie De Kaai en brasserie Dok.
Vrijdagavond werd een pre-openingsbal gehouden, zaterdagavond vond de officiële opening plaats. Toen draaide Delta Sound & Light muziek uit de 80-er en 90-er jaren en werd de openingsavond druk bezocht.

Foto: Ronald van de Sandt, Ewoud van den Berg en Johan Bosters kijken geamuseerd toe hoe Nel van Dorst het openingslint doorknipt.
Foto: Thomas Weezenbeek © 2021

Beelden bij dit artikel