‘Waogentjes kijke’ in Kruisland op herhaling

KRUISLAND – Na het succes van de eerste editie in 2014, verzorgt BC De Begienurs ook dit jaar weer het zogenoemde ‘waogentjes kijke’. Op zaterdag 21 februari zijn vanaf 13.00 uur de nodige carnavalswagens te bewonderen, zoals die de komende twee weekends in Kruisland en omgeving in de optochten rijden.

Het tentoonstellingsterrein, waar de wagens ’s avonds verlicht zijn te zien, is te vinden achter Zaal Koch aan de Molenstraat 120. Metro Drive In Show van dj Ton Peeters uit Steenbergen neemt de muzikale omlijsting van de kijkdag voor z’n rekening. Beide ondernemingen verlenen ook hun medewerking aan de organisatie het evenement.

De deelnemende bouwclubs wordt ter plekke hulp geboden met het stallen en plaatsen van hun wagens en zij ontvangen een financiële vergoeding, die mogelijk wordt gemaakt door sponsoren van het ‘waogentjes kijke’ en de vrijwillige bijdrage van de bezoekers.

Belangstellenden kunnen voor nadere inlichtingen en aanmelding contact opnemen via berghjes@home.nl of Henk van Loon (06-20594375).