‘Waakhond van Steenbergen’ komt met eigen partij

STEENBERGEN – Een nieuwe gladiator wil volgend jaar de politieke arena van de gemeenteraad betreden. Steenbergenaar Toon van der Wegen (49) heeft er vertrouwen in dat zijn nog op te richten partij tegen die tijd het vertrouwen van de kiezer heeft gewonnen om “minimaal vier zetels” te veroveren. Zoals meestal het geval is, is onvrede met de huidige gang van zaken de directe aanleiding van deze stap. Slechte beleidskeuzes, eenzijdige communicatie vanuit het gemeentehuis en een gebrekkige overheidsparticipatie zijn voor Van der Wegen de drie voornaamste redenen om van de wal op het schip te stappen. “Maar”,  benadrukt de politicus-in-spé, “ik wil zeker niet met een negatief verhaal naar buiten komen. Juist niet! Ik denk dat er heel veel meer te behalen valt in en met alle kernen van onze gemeente”

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 25 juni staat hierover een uitgebreid artikel geschreven door Dasja Abresch met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.