VV Steenbergen opende gerenoveerde tribune feestelijk

Zaterdag 3 november jl. organiseerde het bestuur en de sponsorcommissie van v.v. Steenbergen een gezellige avond waarop alle vrijwilligers van de voetbalvereniging in het zonnetje werden gezet. Op deze goed bezochte avond vond tevens de (her)opening plaats van de volledig gerenoveerde tribune aan het hoofdveld.

De tribune is door vrijwilligers van de vereniging in het seizoen 1991/1992 – 26 jaar geleden dus – geplaatst en had dringend een grote opknapbeurt nodig. Daarvoor hebben vrijwilligers de afgelopen maanden gezorgd.
De achterwand en het dak zijn schoongemaakt en opnieuw gespoten, de muren aan de voorzijde en de zijkanten zijn, waar nodig, opnieuw ingevoegd en daarna van een donkerblauwe kleur voorzien. Maar de grootste metamorfose is bereikt door op de aanwezige banken prachtige blauwe kuipstoeltjes te monteren,  waardoor het aanzicht van de tribune een stuk frisser is geworden.
In totaal zijn 201 stoeltjes geplaatst, die zijn gesponsord door Albert Heijn Achterberg.
Het bestuur en de sponsorcommissie van v.v. Steenbergen zijn de Steenbergse Supermarkt uiteraard bijzonder erkentelijk voor deze super sponsoring, waardoor de bezoekers van de wedstrijden op een comfortabele manier de verrichtingen van hun club kunnen volgen. De achterwand van de tribune is voorzien van 9 reclameborden van diverse regionale bedrijven.

Blauw-Wit

Nadat zaterdag allereerst alle sponsoren en vrijwilligers door de bestuursleden Michel Reijns en Richard Tielen werden bedankt en werden verrast met een attentie, ging het hele gezelschap vervolgens naar buiten voor de officiële opening. Daarbij werd de tribune fel belicht, de ene helft in de kleur blauw, de andere in de kleur wit.
Vervolgens werd de avond voortgezet in de kantine van de vereniging, waarbij nog eens werd nagepraat over de realisering van dit pronkstukje. Een pronkstukje datt is mogelijk gemaakt door de inzet van de vele vrijwilligers en niet te vergeten door de sponsoren die op diverse manieren hun medewerking hebben gegeven. De gehele vereniging kan trots op hen zijn.

Foto: de gerenoveerde tribune van vv Steenbergen stond tijdens de opening danig in het licht: blauw en wit, conform de clubkleuren.
Foto: Mark Koenraadt ©2018
Door: John Rommers