vv Steenbergen morgen voor de beker tegen Smerdiek

Morgen, zaterdag 4 september, staat er voor Steenbergen een bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander is de zaterdag 4e klasser Smerdiek uit St.Maartensdijk, een vereniging waartegen Steenbergen vorig seizoen in competitieverband had moeten uitkomen, maar die wedstrijd is niet doorgegaan in verband met het stilleggen van de competitie vanwege de corona maatregelen.

Zoals eerder gemeld speelt Steenbergen voor de bekercompetitie in een poule waarin verder ook de verenigingen Veere en Noad’67 zijn ingedeeld.
Benieuwd hoe het elftal van oefenmeester Robin Borremans gaat presteren tegen Smerdiek, na de nederlagen van vorige week tegen Kruisland en Prinsenland.
De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen en begint om 15.15 uur.
Supporters van beide verenigingen zijn van harte welkom om hun favorieten te komen aanmoedigen, maar het anderhalve meter afstand houden van elkaar moet nog steeds in acht moet worden genomen.Ook diverse andere elftallen van v.v. Steenbergen spelen morgen hun eerste bekerwedstrijd.

Programma

Het programma daarvan ziet er als volgt uit: Steenbergen 2 – De Fendert 2, aanvang 13.15 uur; Bruse Boys 4 – Steenbergen 4, aanvang 14.00 uur; Steenbergen onder 23 – T.S.C. onder 23, aanvang 13.15 uur; Steenbergen dames 1 – De Fendert Dames 1, aanvang 13.15 uur; Moc’17 dames 1 – Steenbergen dames 2, aanvang 15.00 uur.
Voor het programma van de overige  (jeugd) wedstrijden die voor morgen op het programma staan, zie de website van v.v. Steenbergen (www.vvsteenbergen.nl)

Foto: Een moment uit de wedstrijd die Steenbergen 1 voor de Groot Steenbergen Cup speelde tegen Prinsenland 1.
Foto van Mark Koenraadt ©

[ door John Rommers ]