woensdag 26 april 2017, 11:00

VV Steenbergen JO11-4 na match tegen Grenswachters JO11-2 kampioen

STEENBERGEN - Op voorhand was al bekend dat een gelijk spel voor VV Steenbergen JO11-4 tegen Grenswachters, de nummer twee van de ranglijst, afdoende zou zijn om de titel binnen te slepen. De mannen wensten echter niets aan het toeval over te laten vandaag en speelden van meet af aan voor de volle winst. Dit resulteerde 10 minuten voor de rust in de dik verdiende 1-0. Het was Hero Veraart die met een prachtige boogbal de keeper van de tegenpartij wist te verschalken.

Na rust was er hetzelfde wedstrijdbeeld dat uiteindelijk resulteerde in nog twee goals. Deze keer was het Jelle Kraak die de doelpunten voor zijn rekening nam. Beide keren speelde hij zichzelf knap vrij om vervolgens met een droge knal de Grenswachters keeper kansloos te laten. Dit resulteerde in een 3-0 einduitslag. Er waren complimenten voor het complete team voor de wijze waarop het gehele seizoen is samen gewerkt met dit prachtige eindresultaat als gevolg: ongeslagen kampioen!

Foto (vlnr): Daan van Doesburg, Hero Veraart, Mathijs Schrauwen, Sergio Vasseur, Björn Ossenblok, Youp Schillemans, Sjoerd Buuron, Oscar Aroca, Gajur Ali Khan, Etienne Huguenin, Jord Brands, Jelle Kraak en de trainers Robert Schillemans en Chiel Veraart.