vv Steenbergen Jeugdteam JO8- 2 in nieuwe outfit

Enkele weken geleden meldden we al in deze krant dat met name de aanwas van voetballende kabouters (jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar) bij v.v. Steenbergen maar blijft doorgaan. Maar liefst een kleine 30 spelertjes in genoemde leeftijd trainen wekelijks op woensdagmiddag onder leiding van enkele trainers en spelen regelmatig hun wedstijden. Maar ook in de leeftijdscategorie daar net boven, jongens en meisjes van 7 en 8 jaar, is het enthousiasme groot. Zo groot zelfs dat ook enkele sponsoren net zo enthousiast raakten en de spelertjes van de JO8- 2 in ‘het nieuw’ hebben gestoken.

Van uitzendbureau Green Talent ontvingen de spelertjes gloednieuwe trainingspakken en van het bedrijf DecooZ kregen de jongens en meisjes nieuwe shirts. En daar moest natuurlijk wel even een foto van worden gemaakt.
De 5 meisjes en 3 jongens zijn in september jl. begonnen met hun competitie en hebben tot heden 11 wedstrijden gespeeld waarvan er 9 werden gewonnen.
Dat ook de 5 meisjes hun mannetje staan blijkt wel uit het aantal doelpunten die in de 11 wedstrijden werden gescoord. Maar liefst 100 keer wisten de jonge spelertjes het net te vinden, een ongeëvenaarde prestatie.
Onder leiding van de trainers Harry Damen en Chris Jansen wordt 2 keer per week superfanatiek getraind, waarbij bijna iedere keer iedereen aanwezig is.
Spelertjes, trainers en bestuur van v.v. Steenbergen bedanken de beide sponsoren heel hartelijk en spreken natuurlijk de wens uit dat de prestaties nu nog beter gaan worden.

[ door John Rommers ]

Foto: Staand achter v.l.n.r. Harry Damen(trainer), Monique Embregts van sponsor DecooZ en Chris Jansen(trainer). Staand midden v.l.n.r. Lara de Paus, Lotte Willemsen en Indy Embregts. Gehurkt v.l.n.r. Jill Slokkers, Siem van Koppen, Fay Jansen Jaydee Maas en Sieb Damen.

Foto 2: Even poseren tijdens een training op een woensdagmiddag onder leiding van de trainers Chris Jansen (links achter) en Harry Damen (rechts achter).

Beelden bij dit artikel