VV Steenbergen en SC Welberg blij met voetbalplaatjesactie Albert Heijn Achterberg

STEENBERGEN – Een nieuw voetbalplaatjesalbum met alle ‘helden’ van VV Steenbergen en SC Welberg. Dat wordt sparen geblazen. De actie is een herhaling van de succesvolle eerste editie die zes jaar geleden werd uitgegeven. “Maar na zes jaar is het tijd om een nieuw boek te maken, er zijn veel nieuwe gezichten bij deze voetbalclubs. Het wordt een bijzondere uitgave met voor iedere voetbalheld een uniek album, waar hij of zij zelf op de voorpagina staat”, zo laat Martin Achterberg weten.

Vorige week zaterdag werd het fluitsignaal gegeven voor de aftrap van deze voetbalplaatjesactie. Dat gebeurde in de supermarkt aan de Lindenburghlaan.

Hier verzamelden zich Rien Bartels van het SCW bestuur, Stephan Jonk van de Welbergse afdeling sponsorzaken, leidster Wianda Leeuw en trainer Mickel Beens. Deze vertegenwoordigers van sc Welberg werden gecompleteerd met speelsters uit de MO11-1: Elize Korten, Néomi Leeuw, Iris en Esmee Beens.

De afvaardiging van vv Steenbergen bestond uit voorzitter Marco van Kaam, bestuurslid Rob Driessen, speler Bart Heshof, jeugdcommissielid Henk Ehbel en algemeen coördinator van de sponsorcommissie Jan Heshof. Laatstgenoemde klopte zes jaar geleden bij AH eigenaar Martin Achterberg aan met het idee van een eigen plaatjesboek. “Als kind spaarde ik al fanatiek voetbalplaatjes van nationale en internationale voetballers. Het leek me super om ook plaatjes te kunnen sparen van onze eigen voetballers”, vertelt Jan Heshof.

Hij vond een gewillig oor bij de familie Achterberg. “Wij vinden dit een prachtige manier om én onze klanten een plezier te doen én om onze doelstelling: ‘vertrouwd, persoonlijk en betrokken’ te onderstrepen”, aldus Martin Achterberg.