vv Steenbergen en Marco Ernest gaan voor 5e seizoen

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen meldt verheugd dat de samenwerking met hoofdtrainer Marco Ernest ook in seizoen 2018/2019 voortgezet wordt. Zowel de trainer zelfs, als de selectie en het bestuur van vv Steenbergen gaan de verlenging van het contract graag aan.

In het eerste seizoen met Marco Ernest werd vv Steenbergen 1 direct kampioen in de 4e klasse B, waarna het de afgelopen jaren ook zeker goed mee draaide in de 3e klasse. Na een 5e plaats in het eerste seizoen in de 3e klasse A, werd vorig seizoen zelfs een nacompetitieticket bemachtigd door de 3e plek veilig te stellen. In de eerste ronde van de nacompetitie werd Steenbergen echter na penalty’s uitgeschakeld door het Oosterhoutse SCO, dat promoveerde en inmiddels op de 9e plaats in de 2e klasse staat.

Goed vervolg op matige start

Het seizoen 2017/2018 begonnen de Blauwwitten aanvankelijk zwakker, maar een reeks van drie overwinningen zorgde ervoor dat het elftal zich nu terugvindt in de brede middenmoot. Daarbij is er zeker nog uitzicht op een subtop- en dus nacompetitieplaats. De selectie en de hoofdtrainer stellen nog altijd voldoende vooruitgang én potentie te zien om ook in seizoen 2018/2019 goed met elkaar te blijven samenwerken.

Foto: hoofdtrainer Marco Ernest en vv Steenbergen voorzitter Marco van Kaam
© Mark Koenraad / vv Steenbergen