vv Steenbergen eert verdienstelijke vrijwilligers

STEENBERGEN – De jaarlijkse supportersfeestavond van vv Steenbergen werd onlangs aangegrepen om drie leden van de club eens flink in het zonnetje te zetten en voor hun vrijwillige inzet ten bate van de voetbalvereniging te belonen met een Speld van Verdienste(n). Die eer viel te beurt aan zowel Mark Koenraadt, Wil Knop als Jasper van Tilburg.

Eerstgenoemde is als PR-medewerker van vv Steenbergen vrijwel overal bij betrokken en zorgt er als huisfotograaf altijd voor dat de activiteiten perfect in beeld komen. Ook het opstellen van het programmaboekje bij thuiswedstrijden van het eerste elftal, behoort tot zijn belangeloze werkzaamheden.

Jasper van Tilburg is eveneens lid van de PR-commissie, alsook leider van het zaterdag 2-team en hij verzorgt organisatie van het 7×7-toernooi. Verder houdt hij zich nog bezig met het opnieuw opzetten van de zomeravondcompetitie.

De supportersvereniging en het bestuur kenden ook Wil Knop de Speld van Verdienste(n) toe, vanwege zijn enorme bijdrage aan de accommodatiecommissie, die jarenlang knokte voor de komst van het kunstgrasveld op het sportpark aan de Seringenlaan.