Afbeelding
vrijdag 26 april 2019, 14:00

VV Steenbergen dames bereiken de halve finale van de beker

De dames van VV Steenbergen hebben door de winst op 4de klasser vv Kapelle de 1/2 finale bereikt in de bekercompetitie. Een prima prestatie, maar gemakkelijk ging het niet. Het bleef tot de laatste minuut spannend. De vreugde was dan ook zeer intens na het laatste fluitsignaal.

Steenbergen kwam al vroeg op voorsprong door Yara Vermeulen. De dames voerde de druk op en kwam op 0-2 door een prima combinatie tussen Kim van Es en Romy Ernest, die het laatste zetje gaf en de bal achter de keeper schoot.De blauwwit dames werden daarna wat slordiger en Kapelle kwam meer aan voetballen toe. Het was wachten op een regen goal. Een voorzet van rechts werd bij de 2de paal mooi binnen gekopt door een vrijstaande speler van de thuisploeg.Voor rust kregen beiden teams nog kansen. De gelijkmaker was bijna in de maak, maar de verkeerde terugspeelbal werd van de lijn gehaald.De tweede helft was minder spectaculair, maar wel spannend. Van Es was die een aantal kansen kreeg om de score dragelijker te maken. Echter haar schoten gingen niet in het doel.Het slot van de wedstrijd was niet best. De tijd kroop vooruit. Het was dus een bevrijdend fluitsignaal na 90 minuten.

Op dinsdag 7 mei zal de halve finale gespeeld worden tussen VV Steenbergen VR1 – RKVV Roosendaal VR1. De aftrap is om 20:00 uur op het sportpark aan de Seringenlaan.