Afbeelding
dinsdag 19 februari 2019, 13:00

VV Steenbergen Dames 1 in winning mood

STEENBERGEN – De Dames 1 van vv Steenbergen doen het goed dit jaar. Nadat ze afgelopen zondag met 2-0 hebben gewonnen van Victoria’03, waarmee ze de koppositie pakten in de competitie, strijden ze ook nog in de beker.

Het vrouwenteam begon sterk met een aangepaste opstelling tegen hun opponent uit Oudenbosch. Binnen vijf minuten kwam Steenbergen voor door een doelpunt van Yara Vermeulen. Victoria’03 kwam zelden naar voren. Toch moest keepster Jade Massing 1 keer goed ingrijpen. Met een prima safe wist zij de aanval onschadelijk te maken.In de tweede helft wisten de blauwwit vrouwen aan alle onzekerheid een einde te maken. Via een voorzet van Evelien van Saarloos kon Kimberly van Es de score verdubbelen. Daarna werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld.

Op zondag 24 februari om 11:30 uur speelt Dames 1 de bekerwedstrijd tegen Baronie VR2 in Breda.

Foto’s: Mark Koenraadt © 2019
Door: Mark Koenraadt