vv Steenbergen bezorgt jeugd weer fantastische voetbaldag

STEENBERGEN – Maar liefst 75 pupillenteams uit alle windstreken kwamen gisteren in actie bij de negende editie van het grote jeugdvoetbaltoernooi waarmee vv Steenbergen jaarlijks het voetbalseizoen afsluit. Ruim vijftig vrijwilligers van de club zorgden er voor dat het de deelnemende kinderen en hun begeleiders aan niets ontbrak. Sportiviteit vierde hoogtij, maar er werd ook fanatiek gestreden om de ereprijzen.

De nieuwe hoofdsponsor Albert Heijn Achterberg, die het stokje overnam van Zo/Toerdeloo Kinderopvang, toonde zich bij monde van ondernemer Martin Achterberg dik tevreden over het evenement, dat hij heel de dag op de voet volgde.

Ook medewerkers van zijn supermarkt droegen hun steentje bij aan de organisatie, onder leiding van Jan Heshof en zijn negenkoppige toernooicommissie, die werkelijk niets aan het toeval had overgelaten om de deelnemertjes een geweldige dag te bezorgen.

De kabouters, E-, F- en D-pupillen konden zich ook buiten het veld vermaken, met activiteiten zoals gaten- en snelheidsschieten en een springkussen, voor degenen die nog energie over hadden.

Kort na en aan het einde van de middag vonden de prijsuitreikingen plaats, waarbij alle voetballertjes een medaille en een goodiebag kregen. Hoofdsponsor Achterberg, vv Steenbergen-voorzitter Wim Roovers en wethouder Cors Zijlmans feliciteerden de pupillen met hun prestaties en spraken hun grote waardering uit voor de organisatie. De beste drie ploegen in elke categorie gingen met een fraai beker naar huis. De thuisclub behaalde acht ereprijzen, waaronder twee eerste plaatsen, van de F2 en de D3.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl