vv Steenbergen 1 start oefenprogramma tegen Baronie zaterdag 1

Zaterdag 1 augustus vond onder leiding van trainer Robin Borremans de eerste training plaats van de selectie van v.v. Steenbergen. Ondertussen hebben, behoudens de spelers die nog op vakantie waren, alle overige spelers een 6-tal trainingen erop zitten en wacht morgen, zaterdag 15 augustus, de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2020/2021.

Steenbergen 1, dat zoals eerder vermeld het komende seizoen uitkomt in de KNVB zaterdag competitie, treedt dan aan tegen het elftal van Baronie zaterdag 1 uit Breda.
De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen en begint om 15:15 uur. Overigens zullen alle thuiswedstrijden in de competitie voortaan beginnen om 15.15 uur.
Hoewel nog niet alle spelers vanwege vakantie momenteel beschikbaar zijn zal oefenmeester Robin Borremans blij zijn eindelijk weer eens een ‘echte’ wedstrijd te kunnen spelen met zijn spelersgroep.
En dan maar hopen dat corona weer geen roet in het eten komt gooien.

Ook Steenbergen 2 en 4 komen tussen de lijnen

Tegelijkertijd met Steenbergen 1 speelt ook een sterk verjongd Steenbergen 2 een oefenwedstrijd. Tegenstander voor het team van trainer Mark van der Weegen is het elftal van S.H.O.19-1 uit Oud Beijerland. Deze wedstrijd begint om 13:15 uur.
Afgelopen zaterdag speelde Steenbergen 2 overigens ook al een oefenwedstrijd tegen dezelfde vereniging, maar toen in Oud Beijerland tegen S.H.O. 3. Vanwege de tropische temperaturen werd toen besloten de wedstrijd te verdelen in 4 gedeeltes van 20 minuten.
Thuisploeg S.H.O. nam al kort na het begin een 1-0 voorsprong, was in het begin ook de bovenliggende partij, maar Steenbergen 2 kwam gaande de wedstrijd steeds beter in het spel en wist uiteindelijk een 1-1 gelijk spel te behalen.
Het blauwwit doelpunt werd na een hoekschop voor Steenbergen overigens gescoord door een speler van S.H.O.
Zaterdag speelt het tweede dus haar 2e oefenwedstrijd tegen S.H.O. 19-1 om 13.15 uur in Steenbergen.
Ook Steenbergen 4 speelt een oefenwedstrijd. Het team komt uit tegen Sc Welberg 2. Het eerste fluitsignaal is hier om 13:15 uur te horen.

Nog twee avond wedstrijden

Dinsdag 18 augustus spelen Steenbergen 1 en 2 wederom beiden een oefenwedstrijd. Steenbergen 1 oefent dan tegen het elftal van Den Bommel 1 en Steenbergen 2 komt op de grasmat voor een wedstrijd tegen Fc Dordrecht 2.
Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen.