Vuisten tegen Kinderkanker viert vijftiende verjaardag

STEENBERGEN – Twee kaar per jaar maakt deejay Jan de Groot van JW Sound en een hechte groep vrijwilligers een stevige vuist. Een muzikale wel te verstaan, gericht tegen Kinderkanker. Aanstaande zaterdag viert Vuist tegen Kinderkanker (voorheen Spierziekten) haar vijftiende verjaardag met een Hollandse avond in zaal De Joosse. Hoewel Jan’s carrière achter de draaitafel dit jaar afloopt hoopt hij nog lang door te gaan voor het goede doel. De organisatie zorgde met al die gezellige avonden voor een opbrengst van vele tienduizenden euro’s en als het aan Jan ligt, blijft die teller gewoon doorlopen.

Vanavond, zaterdagavond is het vanaf 20.30 uur feest bij De Joosse met optredens van Glenn Danen, Marco Kanters, Johnny Gold en de formatie Heathcliff. De entreeprijs bedraagt tien euro en dat bedrag gaat geheel naar de stichting Ankie.

Jan de Groot en zijn echtgenote Lieke maken al jaren een Vuist tegen ziekten zoals kinderkanker en spierziekten. Dit doen zij samen met een groep vrijwilligers die aanstaande zaterdag tijdens de jubileumeditie van De Vuist een groot applaus verdienen. Dat geldt ook voor Patrick en Marielle Dam van zaal De Joosse, die het muziekevenement al sinds het begin gastvrij ondersteunen.

Foto: Dasja Abresch © Steenbergse Courant
Door: Dasja Abresch