Vrolijke Spelers brengen ‘Festival der Fantasten’

STEENBERGEN – Na inmiddels elf uitvoeringen voor Zonnebloem, KBO, Seniorenverenigingen en de Vrouwen van Nu zijn de Vrolijke Spelers helemaal klaar voor de uitvoeringen in hun eigen stad Steenbergen. Ze geven er drie, in de zaal van Theaterschool Myra Ceti aan de Wouwsestraat.

De hoofdrolspelers hebben deelgenomen aan een feestje bij de plaatselijke fanfare. Het is er blijkbaar heftig aan toegegaan. Dat moet wel zo concludeert Vader Kees, die de ochtend erna in zijn timmermansplaats ontwaakt en bemerkt dat hij een schoen mist, zijn beurs en zelfs zijn kunstgebit. Ook zoon Frank blijkt de wanhoop nabij. Hij stommelt binnen met een kapot vensterluik onder zijn arm. Dat luik komt van het raam van de tweelingzus van zijn verloofde Suzan. En Frank schrikt helemaal wanneer hij een damesslip in zijn broekzak aantreft.

En ook Johan, de plaatselijke agent, is zich blijkbaar te buiten gegaan en blijkt op zoek naar zijn snuiftabaksdoos. Dit attribuut blijkt te zijn gevonden op een plek waar deze zeker niet behoort te zijn. De echtgenotes van genoemde heren willen nu het naadje van de kous weten en laten dit bepaald niet zachtzinnig merken. Volop ontwikkelingen dus, die het bekijken zeker waard zijn.

Drie voorstellingen

Er komen drie voorstellingen bij Myra Ceti. Die worden gegeven op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari. Op vrijdag is de aanvang 19:30 uur en zaterdag en zondag wordt er ’s middags gespeeld om 13:30 uur.
Belangrijk om te weten is dat er geen kaartverkoop plaatsvindt aan de zaal. Alle kaarten dienen vooraf te worden gereserveerd bij Corrie Blommerde, West Havendijk 8, Steenbergen. Haar telefoonnummer is (0167) 563 582. Het kan ook via Fien Cools, Van Bredastraat 34, Steenbergen, telefoon (0167) 561 327.

Versterking welkom

De Vrolijke Spelers kunnen overigens altijd versterking gebruiken. Wie zich aan zou willen melden als toneelspeler of bijvoorbeeld als decorbouwer wordt verzocht om contact op te nemen met Ineke Lindeman. Zij is telefonisch bereikbaar via (0167) 852 012 of via e-mail: devrolijkespelers@live.nl.