Vrijwilligers Informatie Punt zoekt vrijwilligers

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

WijZijn Steenbergen (Sociaal werk) zoekt vrijwilligers voor klusjes in huis (269) en tuin (027)
Wie het leuk vindt om te klussen en iets wil betekenen voor anderen kan terecht bij het dienstenloket van WijZijn Steenbergen. Dat zoekt vrijwilligers die kleine klussen in huis willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. Denk hierbij aan het ophangen van een schilderij, een gaatje boren, gordijnrails ophangen etc.

Tuinonderhoud
Wie meer van tuinieren houdt kan zich ook bij het dienstenloket aanmelden. Er zijn ook vrijwilligers nodig die in het voor- en/of najaar klein tuinonderhoud willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. Denk hierbij aan schoffelen, grasmaaien, klein snoeiwerk en onkruid wieden. Spreekt een van deze vacatures je aan?

Vrijwilligerswerk doen bij Zonnebloem Steenbergen/Welberg (067)?
Als vrijwilliger bij de Zonnebloem Steenbergen/Welberg, kun je je op allerlei manieren inzetten: dagjes uit organiseren, mensen thuis opzoeken, aansluiten bij het lokale bestuur of gewoon iemand begeleiden bij een dagje uit. Ruimte voor jouw eigen ideeën is er ook. Kortom: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past!

Vrijwilliger jeugdwerk (029)
Houd je van werken met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen? MJW De Klup is op zoek naar vrijwilligers die wekelijks bij 1 of 2 groepen kunnen helpen op  een vast moment in de week.
Er zijn 4 groepen (kleuters, onderbouw, bovenbouw, voorgezet onderwijs) die wekelijks bij elkaar komen om te knutselen e.d.. Daarnaast hebben zijn er ook een aantal extra activiteiten waarbij ze altijd extra handjes kunnen gebruiken!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen
Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen
0167-750 850 of 06-36110898 (tijdens spreekuren)
info@vipsteenbergen.nl
www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.