Vrijwilligers Informatie Punt meldt vacatures

Het vrijwilligers informatiepunt meldt dat diverse organisaties in de gemeente Steenbergen en in de regio op zoek zijn naar inwoners die zich in willen zetten voor hun organisatie. Hiervoor zijn de volgende vacatures aangemeld.

Medewerkers IJsfestijn (349)

Vanaf 7 december opent IJsfestijn Steenbergen de deuren van de ijsbaan. Hiervoor zoeken zij vrijwilligers voor diverse taken. Je kan aan de slag als ijsmeester, kassamedewerker, toezichthouder, horecamedewerker of bij de schaatsuitgifte. Je bent in de periode van 07-12-2019 tot en met 05-01-2020 inzetbaar en soms ook flexibel om tijden in te vullen. Vind je het leuk om in een gezellig team samen te werken en in een sfeervolle omgeving bij te dragen aan een geweldig evenement? Meld je dan hier aan!

Verkoopmedewerker Wereldwinkel m/v in Steenbergen (342)

De Wereldwinkel verkoopt (kado)artikelen uit veel delen van de wereld o.a. uit Indonesië, Vietnam, Mexico, Zimbabwe en Sri Lanka. Naast deze mooie en steeds wisselende collectie worden er Fairtrade producten verkocht zoals koffie, thee, wijn en chocolade. Verder worden er cadeaubonnen verkocht.
Zij zoeken verkoopmedewerkers die op vrijwillige basis in de winkel de producten willen verkopen en andere voorkomende werkzaamheden willen verrichten. Kom jij hun gezellige team versterken?

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland zoekt diverse vrijwilligers (318, 319, 320, 321)

Arbeidscoach (318) Vluchtelingen willen niets liever dan aan de slag. De stap van inburgering naar de arbeidsmarkt kan echter groot zijn. Veel vluchtelingen missen een netwerk. Onze vrijwillige arbeidscoaches begeleiden vluchtelingen naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk of een beroepsgerichte opleiding.

Maatschappelijk begeleider (319) Jij bent degene met het overzicht, degene die het initiatief neemt, ondersteunt en wegwijs maakt op gebied van financiën, huisvesting en gezondheidszorg. Daarnaast help je bij het opbouwen van een sociaal netwerk en bij het zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk maken van jouw cliënt.

Taalcoach (320) Vrijwel elke vluchteling in Nederland is inburgering plichtig. Onze cursisten krijgen klassikaal les onder begeleiding van een professionele taaltrainer en leren hierin onder meer de Nederlandse taal. Om te zorgen dat zij extra begeleiding krijgen wordt ook elke cursist gekoppeld aan een persoonlijke taalcoach.

Tolk Arabisch (321) Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Dan kun je aan de slag als tolk bij Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland om op die manier vluchtelingen en andere migranten te helpen!

Interesse in de vacatures van VluchtelingenWerk? Neem dan contact op.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen – Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen – 0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren) – info@vipsteenbergen.nl – www.vrijwilligersinformatiepunt.nl
Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.