Vrijdag en zaterdag: Grote Summersale in Stadshart Steenbergen

STEENBERGEN – De jaarmarkt gaat dan wel niet door, maar ondernemersvereniging ONS Steenbergen zorgt ervoor dat bezoekers van het Stadshart hun slag kunnen slaan tijdens de ‘Summersale’ die deze vrijdag en zaterdag wordt georganiseerd.

In een kleine 90-tal kramen bieden winkels artikelen aan tijdens deze Summersale of ze stellen hun stand ter beschikking aan lokale verenigingen en organisaties. Die kunnen zich dan aan groot publiek presenteren.

De Summersale is vrijdag tussen 12:00 en 20:00 uur en op zaterdag kunnen bezoekers tussen 11:00 en 18:00 uur bij de kramen terecht. Voor deze bijzonder Summersale zijn Kaaistraat, Grote Kerkstraat en Blauwstraat afgesloten voor het verkeer.

Kunstexpo in Gummaruskerk

Overigens kunnen belangstellenden ook de kunstexpositie in de Gummaruskerk bezoeken. Hier is werk te zien van Simon van Merrienboer, Marina Cleiren, Mark van Eygen, Liesbeth Perdaems, Bikkel en Anneke Hansum. Ook de expositie ‘Vestinghuys, ons verleden onder één dak’ is in de Gummaruskerk te bewonderen. Openingstijden zijn op vrijdag van 14:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:00 tot 16:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:30 uur.