Voverdi fietsdriedaagse van start op dinsdag 9 juli

DINTELOORD – Dinsdag 9 juli om 18:30 uur wordt het startsein gegeven voor de inmiddels 23e editie van de fietsdriedaagse die Voverdi organiseert. Start en finish van deze driedaagse is bij sportcafé De Buitelstee.

“Er wordt dit jaar weer groots uitgepakt”, zo laat Frank Vester namens de organisatie weten. En driedaagsevoorzitter Peter Willemse geeft aan dat er in de routes die elk zo’n dertig kilometer lang zijn dit jaar weer nieuwe stukken zijn opgenomen. “Welke dat zijn geven we nu nog niet prijs. Wel wil ik verklappen dat er kersen op het menu staan en dat de deelnemers gratis een ijsje van Wilhelmus zullen krijgen. Daarnaast ook de bekende hapjes en drankjes, die we dankzij onze sponsors kunnen aanbieden. Dit jaar weer net iets meer, omdat steeds meer sponsors een bijdrage in natura leveren”, aldus de voorzitter.

Verlengde route wielrenners

Cycle Club Dinteloord (CCD) organiseert tijdens de driedaagse een verlengde route voor wielrenners. “De start van deze tocht is steeds iets later, namelijk om 19:00 uur”, verklaart Will Huijps namens CCD. “We doen echter wel dezelfde tussenstops als de andere deelnemers, dat is wel zo gezellig”.

Prijzen op afsluitende avond

“Iedereen is alle dagen meer dan welkom”, stelt Peter Brands. Hij zal met zijn voornaamgenoot Peter Willems in bijzondere outfit deelnemen om de fietsers wat te vermaken. “Toch is deelname aan alle dagen niet verplicht hoor. Ook deelname voor twee of zelfs één dag is mogelijk. Dan kan de sfeer van de driedaagse worden geproefd en ontdekt een deelnemer hoe leuk het is om alle dagen te gaan deelnemen. Daarmee wordt ook de kans op de prijzen tijdens de gratis verloting op de afsluitende donderdagavond vergroot”.
Start en finish én inschrijfpunt (tussen 18.30 en 19.30 uur, de wielrenners vertrekken om 19.00 uur)) is Sportcafé De Buitelstee in Dinteloord. De kosten bedragen: 2,50 euro voor 1 dag, 4 euro voor 2 dagen en 5 euro voor 3 dagen (kinderen t/m 12 jaar fietsen gratis mee).  Wie nadere informatie wenst of vragen heeft kan een mailtje sturen naar: fravest@online.nl.